Inred med konst

Konst behöver inte vara något komplicerat utan kan helt enkelt användas för att snygga till omgivningarna och inreda sitt hem. För att använda konst som inredningsdetalj kan du enkelt skapa din egen och göra din egna tavla, en tavla som passar perfekt in i helheten av möbler och inredning. Det finns många enkla sätt att göra din egna tavla. Du kan till exempel använda fotografier som du tagit själv eller så kan du experimentera med färger och bilder i program som paint eller photoshop. Hur som helst är det roligt att designa sin egen tavla eftersom det blir en unik inredningsdetalj som man är ensam om. Man behöver inte vara någon stor konstnär för att uttrycka sig genom konst och bilder. Alla har en Picasso inom sig så det är bara att väcka den inre konstnären till liv.

Ett enkelt och roligt sätt att använda konsten som inredningsdetalj är att göra din egna tavla i form av ett collage av bilder som du tycker om. Resultatet blir alltid unikt och fungerar som dekoration i alla rum. Du kan komplettera ditt collage genom att till exempel skriva vackra texter med roliga citat. Man kan även skapa konst med hjälp av endast texter och citat. Citat som inredningsdetalj är ganska coolt om texten är snyggt eller intressant skriven i en häftig eller vacker stil. Det kan man göra för hand om man skriver snyggt eller har en intressant handstil. Varje handstil är unik så det blir som ett konstverk i sig.

Har man väl kommit igång med sitt konstnärliga skapande vill man gärna fortsätta. Att smycka sitt hem med egen konst blir en hobby och kanske kan man till och med göra sig en hacka genom att sälja sina alster. Att hjälpa andra inreda sina hem med personliga konstverk kan bli en lönsam inkomstkälla om man är riktigt duktig på konst och inredningsdesign.

tavla

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.